За Нас

Придружете ни се! Ајде да сонуваме заедно!

Кои сме ние

Основана 1995 како мала семејна работилница за производство на текстил за домаќинство Донитекс денес прерасна во една од најпознатите компании во овој сектор во Македонија и регионот.
Посветени сме на производство на производи кои ќе ги задоволат желбите на купувачите при тоа водејќи сметка на квалитет, дизајн и професионалност.

Нашите производи се изработени од здрава и хигиенска суровина и се тестирани пред процесот на нашето производство.
Дизајните на нашите производи се работат во соработка со познати дизајнери од ЕУ (Италија, Германија, Холандија). Она по кое се истакнуваат напите производи е дека дизајни изработени специјално и ексклузивно за нас. Спој на европски квалитет и македонска креативност, за задоволни клиенти и беспрекорни производи.
Во процесот на производство имаме имплементирано многу нови технологии и техники кои ни овозможуваат конкурентно, квалитетно и флексибилно производство. Нашиот тим за истражување и развој работи на постојано унапредување во сите фази со креативност, иновативни решенија и употреба на најмодерна техника и технологија.

Постојаноста на квалитетот се должи на високата обученост на вработените, беспрекорната дисциплина и најновите знаења вткаени во производниот и организациски менаџмент.
Особено внимание посветуваме на заштита на животната околина и обезбедување на пријатни и квалитетни услови за работа на вработените.

Целиот наш труд, знаење и енергија се во служба на една цел - Ваш попријатен сон.
Придружете ни се! Ајде да сонуваме заедно!
© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram