КАЛИНА АДВАНС

Колекцијата Калина адванс ги користи во своите производи сите придобивки на напредната (адванс) технологија.
Во производите од оваа колекција се вткаени полнила (SOFTEC TM и SOFTROL care) и материјали кој создаваат совршена терморегулација, лете одржуваат свежина, во зимо топлина. Тоа се материјали од неживотинско потекло кои не ја загрозува животната средина. И не предизвикува алергиски реакции.
Но дел од призводите од оваа колекција одат и чекор напред во развојот, специјално се третирани за да штитат од сите алергени кои можат да предизвикаат алергии (антиалергиска, антифунгална, антибактериска и не привклекува прашина), а истовремено овозможуваат пријатен сон и слободна циркулација на воздух и се вистински пријател на луѓето со алергии!
Со оваа колекција цврсто се движиме кон иднината, па во неа е вткаено и знаењето на НАСА. Дел од производите се изработени од МЕМОРИ пена, материјал која се карактеризира со висока еластичност, густина и мекост, развиен од инжинерите на НАСА.
На оваа колекција работат и дизајнери од Холандија, а боите постојано ги следат трендовите од институтот за бои Pantone. Она што е најарактеристично за постелнините кои го носат предзнакот Calina advance е дека дизајнот е изработен специјално за нас во една од најголемите модни куќи и истиот не може да се пронајде на ниту еден друг производ на пазарот.
Спој на европски квалитет и македонска креативност, за задоволни клиенти и беспрекорни производи.

Производи

Се прикажуваат сите 7 резултати

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram