ПРОДАЖНИ МЕСТА

Берово
Битола
Валандово
Велес
Виница
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кичево
Кочани
Куманово
Неготино
Охрид
Прилеп
Радовиш
Скопје
Струга
Струмица
Тетово
Штип
Алкалоид Берово – прод. во центар
Драже и Маус – 047-236-414 047-227-081 во чаршија

Карат – 077-511-511 ул.Прилепска бр.7 лок2

Астра текстил – 076-688-860 во новиот пазар

Коњарка Дооел - 047/226-310 / 070-307-810 во чаршија
Ангор комерц с. Пирава - 075-396-141
Жито маркет 
Жито маркет - Ване

Супер КИТ-ГО - ул. Андон Шурков бр.36

Селеко Хоум центар – 075-416-780

Масинови Хоум центар – 078-429-660

АУРА – 075-415-377 - ул. Егејска бр.113

АЏИКО Хоум центар - ул. 7ми Ноември (Стоковна куќа)

КИТ-ГО маркет бр.28 - ул. Маршал Тито бр. 99

Џиви – салон за мебел 034-214—299 ул. Железничка бб
Еркут Трејд – с. Бањица Гостивар 070-885-880

Жито маркет – ул. Гоце Делчев бр.102

Мерлин – 070-377-933 во центар

Монтенегро Хоум - ул. Илинденска бр.118 Гостивар
Арт Дом Дизајн – 043-550-108

Стибера Ексклузив – 075-406-470

ХЕПИ Маркет 

Атва Хоум центар
- 045-224-224 - ул. Мирко Милески бр.47
Набизи Хоум центар
Станитекс – 033-270-562 / 078- ул. Теодосиј Паунов бр.7

Флорис – 078-309-701 ул. Теодосиј Паунов
Алфи техноцентар – 031-445-210 Индустриска зона Куманово

АЏИКО Хоум центар - ул. Железничка (спроти касарната)

Дела Д – 031-422-114 077-690-336 Бул. 3-та Македонска ударна бригада

Софија - 075-438-828 карши гимназија

Фротирка – 075-438-828 под плоштадот во центар

ТИМИ-ТЕКС Доо - 031-425-556 Бул. 3-та Македонска ударна бригада

Супер КИТ-ГО
Паневи Тим – 071-337-511 ул. Христо Ботев бр.32

КИТ-ГО маркет бр.22 - ул. Маршал Тито бр.1
Ангел Хоум – 075-699-269

Дебој инжињеринг – 046-253-300 во Амамот

Боном – 075-311-905 на кружниот тек пред болницата

Златекс 2014 – 070-359-949 Стара Нама

Атва Хоум центар – 072-321-515 ул. Дејан Војвода бр.2 Електроелемент
АУРА – 075/415-377 ул. Маршал Тито бр. 48 - кафе бар Пијано

Дева-текстил – 075-710-249 ул. Методија Шаторов Шарло 57/6

Спидеро –048-520-260 / 075-710-249- на влезот на пазарот спроти џамијата

Стибера Ексклузив - 075-406470 ул. Народен Херој Орде Чопела бр.191

ЈАНА КГБ – 071 918 516 - ул. Коста Сусинов б.б.

Бонсаи Дооел - 070-375-703 - ул. 1-ви Мај бр.24
АЏИКО Хоум центар - ул. Перо Наков (во Супер Тинекс Годел)

Галантекс – 02-2780122 Ул.Тодор Праница, кај средно Борис Кидрич спроти хотел Оранж Ин во Кисела Вода

Боти 2002 – 02-2630-638 Т.Ц. Живко Брајковски во Бутел

Боти 2002 – 072-206-177 Сингелиќ

Памук Пале – 071-751-828 Т.Ц. Беверли Хилс

Памук Пале 2 – 071-906-612 Реонски центар Аеродром позади Т.Ц Лиса

ВАК Стружанка бр.1 Порта Влае – тел. 02-2039486

ВАК Стружанка бр.2 Капиштец – тел. 02-3123420

ВАК Стружанка бр.3 Т.Ц. Бисер – тел. 02-2450454

ВАК Стружанка бр.4 Т.Ц.Лептокарија – тел. 02-3073621

ВАК Стружанка бр.5 Стара рампа К.Вода – тел. 02-2770030

ВАК Стружанка бр.6 Центар кај Палета – тел. 02-3116699

ВАК Стружанка бр.7 Буњаковец – тел. 02-3212348

ВАК Стружанка бр.8 Бит пазар – тел. 02-3122554

ВАК Стружанка бр.9 нас.Драчево – тел. 02-2791916

ВАК Стружанка бр.10 Ѓорче Петров – тел. 02-2031854

ВАК Стружанка бр.11 ГТЦ – тел. 02-3213880

ВАК Стружанка бр.12 Зелен пазар – тел. 02-3202757

ВАК Стружанка бр 13 Сингелиќ - 078-347-128

ВАК Стружанка бр 14 Автокоманда – 078-347-068

ВАК Стружанка бр 15 Ново Лисиче – 078-347-158

Ванчо комерц - тел. 02-3231054 Т.Ц. Лептокарија, карши поликлиника Букурешт

Вита Дам – 075-461-951 нас. Радишани

Микена – 078-220-115 Т.Ц. Три Бисери Аеродром

Мир Мар – 078-361-837 ул. Ленинова карши поранешна ицерија Мечос Центар

Антиго – 070-466-961 реонски центар Аеродром

Јура Текс – 075-302-992 Ѓорче Петров – кај пазарчето

Мапет Трејд Доо – 071-238-849 Автокоманда ул.Трифунхаџијанов бр.3

Марбо Трејд Дооел – кај Кјуби – 078-406--083

Меркур – 02-3219701 ул. Едвард Кардељ бр.12 Скопје

Жито маркет – реонски центар Аеродром

Жито маркет – Железара

Жито маркет – Бутел 2

Бриколаж - ул. Перо Наков б.б

Конпулс – 046-781-574 / 070-249-285

Златна стрела – 078-371-019

Атва Хоум центар - ул. Маршал Тито бр.117

Набизи Хоум центар
Динамика – 034-325-215 карши судот

Киси трејд - Хоум центар

Ривер софт - Хоум центар
Палма Трејд – во Палма Мол на влез во Тетово

Дуга јуниор – 071-520-047 ул. Страшо Пинџур бр.65

Саго Текстил – 071-700-470 Ул. 180 бр. 25/1 - 15
АЏИКО хоум центар - кеј Маршал Тито бр.37 лок 11

Супер КИТ-ГО - ул. Сутјеска бр.48а

КИТ-ГО маркет бр.63 Сењак ул. Сремски Фронт бр. 30/А

Мартин комерц – 078-416-815 бул. ЈНА бр.13
© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram