КАЛИНА БЕЈСИК

За да трнеме во ова патување заедно, мора да започнеме од стартот, од основата. Калина бејзик или основната колекција е нашиот темел. А како секој темел и оваа колекција се карактеризира со долготрајност и издржливост. Производите од оваа колекција се изработени од микрофибер ткаенина. Но зошто да одберете микрофибер? Бидејќи микрофиберот е материјал кој лесно се пере, но уште полесно се суши. И по долготрајни перења нема да ја изгуби, ниту промени својата боја и текстура. Речиси воопшто не се гужва, па така пеглање не е потребно. А колекцијата пред се поради големиот бум на микрофиберот на светските пазари е со прилагодени и достапни цени. Микрофиберот е обожуван од домаќинствата бидејќи за разлика од ткаенините кои се ткаени грубо и каде нечистотиите остануваат на површина, микроотворите на овој материјал лесно ги пропуштаат нечистите честички. Микрофиберот ќе ве изненади со својата мекост кој го прави материјалот луксузен, нежен на допир и свиленкаст. Оваа наша колекција е доказ дека луксузот е достапен и по ниски цени. 

Производи

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram