ЈОРГАН TENCEL®

TENCEL® ткаенината е револуционeрен производ! Текстилот произведен од TENCEL® е со поголема апсорпција од памук, помек од свила и поладен од лен. Колку повеќе TENCEL® во вашиот дом, толку повеќе кислород. Јорганот од TENCEL® е нежен на допир, лесен за перење и сушење и лесно дише. Произведен e од 50% TENCEL® и 50% микрофибер ткаенина (110гр/м2) и SOFTERM полнило (400гр/м²) изработено од мешавина на полиестерско шупло и полиестерско силиконизирано влакно. Одржува ладно во лето, а топло во зима. Долготрен е и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог:  КАТАЛОГ

Дополнителни информации

Димензии

(160x200cm; 200x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram