ЈОРГАН EРГО

Маѓијата на мекоста и топлината. Јорганот Ерго е изработен од 50 % памук и 50% полиестер (57жици/см²) и SOFTERM полнило (400гр/м²) кое сами го изработуваме од 100% “virgin” полиестерско силиконизирано влакно, кое му овозможува на јорганот да биде топол (4/5) а сепак лесен и да има слободна циркулација на воздух. Телото дише, додека мозокот сонува. Лесно се одржува и се пере во машина. Постојаност на боите. Неалергиски.
Достапни бои

Црвена Зелена Тегет Светло Плава Тиркиз Кајсија Крем
Лила Розе Кафеава Портокал Сива Жолта Бела

Дополнителни Информации

Димензии

(140x200cm; 160x200cm; 200x200cm; 220x240cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram