ЈОРГАН МЕДИКО

Јорганот Медико – пријател на луѓето со алергии! Изработен од ткаенина 100% памук (57жици/см2) и SOFTERM полнило (400гр/м2) 100% полиестер, кои се специјално третирани за да штитат од сите алергени кои можат да предизвикаат алергии (антиалергиска, антифунгална, антибактериска и не привклекува прашина), а истовремено му овозможуваат на јорганот да биде топол (4/5), а сепак лесен и да има слободна циркулација на воздух. Телото дише, додека мозокот сонува. Лесно се одржува и се пере во машина. 

Дополнителни Информации

Димензии

(140x200cm; 160x200cm; 200x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram