ЈОРГАНСКА НАВЛАКА TENCEL®

TENCEL® ткаенината е револуционeрен производ! Текстилот произведен од TENCEL® е со поголема апсорпција од памук, помек од свила и поладен од лен. Jорганската навлака од TENCEL® е лесна за перење и сушење и лесно дише. Одржува ладно во лето, а топло во зима. Долготрајна е и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог:  КАТАЛОГ

Дополнителни Информации

Димензии

(160x200cm; 200x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram