ЈОРГАНСКА НАВЛАКА ЕРГО

Јорганската навлака е изработена од 50 % памук и 50% полиестер (57жици/см²). Составот му овозможува на телото да дише, а допирот со телото го прават значително попријатен. Лесно се одржува и се пере во машина. Постојаност на боите. Неалергиски.
Достапни бои
Достапни бои

Црвена Зелена Тегет Светло Плава Тиркиз Кајсија Крем
Лила Розе Кафеава Портокал Сива Жолта Бела

Дополнителни информации

Димензии

(160x2000cm; 200x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram