ЈОГИ ЧАРШАВ TENCEL®

Маѓијата на мекоста и топлината. Јорганот Ерго е изработен од 50% памук и 50% полиестер (57жици/см²) и SOFTERM полнило (400гр/м²) кое сами го изработуваме од 100% “virgin” полиестерско силиконизирано влакно, кое му овозможува на јорганот да биде топол (4/5) а сепак лесен и да има слободна циркулација на воздух. Телото дише, додека мозокот сонува. Лесно се одржува и се пере во машина. Постојаност на боите. Неалергиски.

Дополнителни Информации

Димензии

(90x200cm+25cm; 180x200cm+25cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram