ЈОГИ ЧАРШАВ МИКРОФИБЕР

Чаршавот е изработен од 100% микрофибер (90гр/м²) свиленкаста ткаенина. Нежна на допир. Лесно се перe и суши. Нема потреба од пеглање. Долготрен е и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Дополнителни Информации

Димензии

(90x200cm+25cm; 180x200cm+25cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram