ЧАРШАВ МЕДИКО

Чаршавот Медико – вистински пријател на луѓето со алергии! Изработен од ткаенина со 57жици/см2 100% памук која е специјално третирана за да штити од сите алергени кои можат да предизвикаат алергии (антиалергиска, антифунгална, антибактериска и не привклекува прашина), Составот му овозможува на телото да дише, а допирот со телото е значително попријатен. Лесно се одржува и се пере во машина. 

Дополнителни информации

Димензии

(160x240cm; 220x240cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram