ПРЕКРИВКА ЕРГО

Прекривките ЕРГО, се идеалниот избор за топлите денови и ноќи. Прекривката Ерго е изработена од 50 % памук и 50% полиестер (57жици/см²) и SOFTERM полнило (150гр/м²)  зработено од мешавина на 100% “virgin” полиестерско шупло и силиконизирано влакно. Лесните материјали му овозможуваат на телото да дише, а допирот со телото го прават значително попријатен. Прекривката Ерго има 2 од 5 точки на топлина. Лесно се одржува и се пере во машина. Постојаност на боите. Неалергискa.

Достапни бои

Црвена Зелена Тегет Светло Плава Тиркиз Кајсија Крем
Лила Розе Кафеава Портокал Сива Жолта Бела

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram