ПОСТЕЛНИНА TENCEL®

TENCEL® ткаенината е револуционерен прозивод изработен од целулозата на дрвата. Постелнината е изработена од 50% TENCEL® и 50% микрофибер ткаенина (110гр/м2). Текстилот произведен од TENCEL® е со поголема апсорбција од памук, помек од свила и поладен од лен. Постелнината од TENCEL® е лесена за перење и сушење и лесно дише. Оддржува ладно во лето, а топло во зима. Долготрајна е и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог:  КАТАЛОГ

Дополнителни Информации

Димензии

(Јорганска навлака 160x200cm; чаршав 160x250cm; навлака за перница 50x70cm)
(Јорганска навлака 200x200cm; чаршав 240x250cm; навлака за перница 50x70cm x2)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram