ПОСТЕЛНИНА 100% ПАМУК

Постелнината е изработени од ткаенина 100% памук, материјал кој се одликува со голем квалитет и истрајност.. Составот му овозможува на телото да дише, а допирот со телото е значително попријатен. Уникатен дизајн, изработен ексклузивно за нас. Неалергиски.

Каталог во прилог:  КАТАЛОГ

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram