ПОКРИВКА МИКРОФИБЕР

Прекривката е изработена од микрофибер ткаенина (85гр/м²) и SOFTETERM полнило (130гр/м²) изработено од мешавина на полиестерско шупло и полиестерско силиконизирано влакно. Тенка, а долготрајна. Лесно се пере и суши. Нема потреба за пеглање. Постојаност на боите. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог  КАТАЛОГ

Дополнителни Информации

Димензии

(160x210cm; 200x210cm)

Достапни во повеќе дезени и бои.

Каталог во прилог

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram