ПЕРНИЦА СУПЕР СОФТ

Перницата Супер софт е изработена од ткаенина Перкал 100% чешлан памук (92жици/см2), и полнило SOFTEC micro 100% полиестер кои и овозможуваат екстремна мекост и прилагодливост на вратот и телото, а истовремено и слободна циркулација на воздух. Отворот со патент овозможува да е подеслива по висина, како и нејзино лесно одржување. Составот овозможуваат перницата да има совршена терморегулација, лете да одржува свежина, во зимо топлина. Мека како пердув, а од неживотинско потекло и не ја загрозува животната средина. Не предизвикува алергиски реакции. 

Дополнителни Информации

Димензии

(50x70cm - 1200gr; 60x80cm 1700gr)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram