ПЕРНИЦА МЕМОРИ

Мемори перницата е изработена од специјален материјал кој се нарекуваМЕМОРИ пена, која се карактеризира со висока еластичност, густина и мекост. Овој материјал, развиен од инжинерите на НАСА, овозможувамаксимален комфор на вратниот дел, овозможувајќи максимално опуштање на мускулите во пределот на главата и рамото, бидејќи одкако ќе се прилагоди на телото бавно се враќа во првобитната форма. Мемори пената е природно неалергиска. Заедно со мемори перницатае вклучена и навлака од 100% памук, која овозможува да ја зачувате својата мемори перница чиста.

Дополнителни информации

Димензии

(30x50x10-7cm; 35x65x10-7cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram