ПЕРНИЦА МЕДИКО

Перницата медико - пријател на луѓето со алергии! Изработена е од ткаенина 100% памук (57жици/см2) и SOFTROL care полнило (100% полиестер) кои се специјално третирани за да штитат од сите алергени кои можат да предизвикаат алергии (антиалергиска, антифунгална, антибактериска и не привклекува прашина), а истовремено овозможуваат пријатен сон и слободна циркулација на воздух. Составот овозможува перницата да има совршена терморегулација, лете да одржува свежина, во зимо топлина. Отворот со патент овозможува перницата да е подеслива по висина, како и нејзино лесно одржување.

Дополнителни Информации

Димензии

(50x70cm - 900gr; 60x80cm - 1200gr)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram