Перница за стол

Перницата за стол е изработена од ткаенина 100% полиестер 210гр/м2 наменета за надворешна употреба. Ткаенината е водоодбивна и со УВ заштита на бојата за да ја задржи бојата подолго време при употреба на сонце. Перницата е изработена со квалитетен сунѓер со дбелина од 4см (25кг/м3).

Достапни бои

Зелена Крем Кафеава Лила Црвена
Сива Тиркиз Портокал Црна

Дополнителни Информации

Димензии

40х40 и 40х80

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram