НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА TENCEL®

TENCEL® ткаенината е револуционeрен производ! Навлаката е изработена од 50% TENCEL® и 50% микрофибер ткаенина (110гр/м2). Навлаката од TENCEL® е лесна за перење и сушење и нема потреба од пеглање. Лесно дише, одржува ладно во лето, а топло во зима. Долготрајна е и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог:  КАТАЛОГ

Дополнителни Информации

Димензии

(50x70cm; 60x80cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram