НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА МИКРОФИБЕР

Навлаката е изработена од 100% микрофибер (85гр/м2) свиленкаста ткаенина. Нежна на допир. Лесно се пере и суши. Нема потреба од пеглање. Долготрајна и со постојани бои. Не предизвикува алергиски реакции.

Каталог во прилог  КАТАЛОГ

Дополнителни Информации

Димензии

(50x70cm; 60x80cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram