НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА ЕРГО

Изработена од 50 % памук и 50% полиестер (57жици/см²). Составот му овозможува на телото да дише, а допирот со телото го прават значително попријатен. Лесно се одржува и се пере во машина. Постојаност на боите. Неалергиски.


Достапни бои

Црвена Зелена Тегет Светло Плава Тиркиз Кајсија Крем
Лила Розе Кафеава Портокал Сива Жолта Бела

 

Дополнителни Информации

Димензии

(40x40cm; 40x60cm; 50x70cm; 60x80cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram