МЕДИКО НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА

Навлака за перница Медико – вистински пријател на луѓето со алергии! Изработена од ткаенина100% памук (57жици/см2)која е специјално третирана за да штити од сите алергени кои можат да предизвикаат алергии (антиалергиска, антифунгална, антибактериска и не привклекува прашина), Составот му овозможува на телото да дише а допирот со телото е значително попријатен. Лесно се одржува и се пере во машина.

Дополнителни Информации

Димензии

(40x60cm; 50x70cm; 60x80cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram