ЗАШТИТНИК ЗА ДУШЕК МЕДИКО

Зашитата на душекот од прашина, вода и дамки никогаш полесна. Заштитникот за душек со водонеприпусна бариера, има ластици на четирите агли со што лесно и едноставно се прицврствува за душекот. Висококвалитетен заштитник за душек се пере во машина и е одличен начин да обезбедите соодветна хигиена и да го продолжите животниот век на душекот. Составот му овозможува совршена терморегулација. Не предизвикува алергиски реакции. 

Дополнителни Информации

Димензии

(60x120cm; 90x200cm; 140x200cm; 160x200cm; 180x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram