ЗАШТИТНИК ЗА ДУШЕК ЕРГО

Заштитникот за душек Ерго е изработен од 50% памук и 50% полиестер (57жици/см²) и SOFTERM полнило (100гр/м²) изработено од мешавина на полиестерско шупло и полиестерско силиконизирано влакно. Го продолжува векот на душекот. За подобра хигиена и здравје, мек и лесен, слободна циркулација на воздух, неалергиски. Се пере во машина и лесно се одржува.

Дополнителни Информации

Димензии

(60x120cm; 90x200cm; 160x200cm; 180x200cm)

© Copyright 2020 - CALINA - All Rights Reserved

We in Social Networks

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram